tisdag 24 juni 2014

Att förundras över hur politiken sköts

Att sitta på fullmäktige och lyssna till argumenten från S att de inte kan höja skatten för att den sittande regeringen har sänkt den är förbluffande! Är er tanke att då ”ni ska minsann få lida och ta er igenom sparpaket” för att ni (S) själva inte klarar av att sköta om eller vågar ta tag i er egen verksamhet! Eller är det enkelt valarbete då ni inte vågar ta tag i verksamheten, då ni är osäker på om ni ens sitter i makten till hösten?

Men det är inte bara S som lägger sig på högen av ogenomtänkta politiska åsikter, utan V går upp och säger att de är glada över att vi i Ljusdal snart ska få ta del av en internetålder…ja ni kanske förstår att politiken i denna köping inte direkt är uppkopplad, vare sig mot verkligheten eller förnuftet!

Min kollega Ingalill Fahlström avslutade budgetdebatten på fullmäktige med de ironiska kommentaren ”det är i alla fall tur att vi kan festa oss ur den ekonomiska krisen”,  jag läser sen inläggen i tidningen (och här på facebook) om hur detta med 100års festen retar upp väldigt många! Får jag känslan av att S&V snart vill vara hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Jag är nu tacksam att vi går in och tar lite politisk sommarlov! Efter det tar vi en varm sensommar där vi valspurtar och ser till att ändra den politiska strukturen.


/Kristoffer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar